Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,461
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

727
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاه Menthe piperita، به روش تاگوچی

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 97

چکیده

 مقدمه: روش های میکرو استخراج به ایی اطلاق می گردد که در آنها حجم فاز استخراجی بسیار کمتر از حجم نمونه باشد و بنابراین به دلیل ظرفیت پایین فاز استخراجی, استخراج به طور کامل صورت نمی گیرد و فقط کسر کوچکی از آنالیت به داخل فاز استخراج کننده منتقل می شود و در مواردی, پس از استخراج, غلظت گونه در محلول نمونه با غلظت اولیه اش برابری می کند. پس در واقع استخراج از نوع تعادلی می باشد.مواد و روش ها: عرق گیاه نعناع از بازار تهیه شده و به وسیله اتانل بعنوان حلال پخش کننده و کلروفرم بعنوان حلال استخراج کننده, مواد موثره آن استخراج گردید. ترکیبات استخراج شده به دستگاه GC-MS تزریق شده و کروماتوگرام حاصل بررسی گردید. طراحی آزمایشات برای استخراج بهینه مواد موثره به روش تاگوچی انجام شد.یافته ها: استفاده از روش تاگوچی نشان داد که با استفاده از 500 میکرولیتر اتانل و 60 میکرولیتر کلروفرم می توان بهترین میکرواستخراج را انجام داد. بیش از 93% از ترکیبات شیمیایی عرق نعناع شناسایی گردید. استفاده از روش های آماری مانند تاگوچی در طراحی آزمایشات کمک فراوانی می نماید.نتیجه گیری: با استفاده از طراحی آزمایش می توان در وقت, مواد مصرفی و تعداد آزمایشات صرفه جویی نمود و بهترین جواب با کمترین تعداد آزمایش نتیجه می شود. بیش از 93% ترکیبات شیمیایی عرق نعناع با کمترین حجم حلال مصرفی شناسایی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نعمت الهی، فرشته، مظفری، شهلا، و صارمی، سام. (1394). بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاه Menthe piperita, به روش تاگوچی. علوم غذایی و تغذیه، 12(2 (پیاپی 46))، 93-97. SID. https://sid.ir/paper/143393/fa

    Vancouver: کپی

    نعمت الهی فرشته، مظفری شهلا، صارمی سام. بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاه Menthe piperita, به روش تاگوچی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(2 (پیاپی 46)):93-97. Available from: https://sid.ir/paper/143393/fa

    IEEE: کپی

    فرشته نعمت الهی، شهلا مظفری، و سام صارمی، “بررسی شرایط بهینه در میکرو استخراج مایع - مایع ترکیبات موجود در عرق گیاه Menthe piperita, به روش تاگوچی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 2 (پیاپی 46)، pp. 93–97، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143393/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا