APA:
کپیصداقت، زینب، محسنی، مهران، کمالی، کورش، حسن، مریم، شعبانی، شاهرخ، و فردوسی، نیکتا. (1394). بررسی میزان آلودگی ادویه های عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه, فلفل قرمز, سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان. علوم غذایی و تغذیه، 12(2 (پیاپی 46))، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/143394/fa
Vancouver:
کپیصداقت زینب، محسنی مهران، کمالی کورش، حسن مریم، شعبانی شاهرخ، فردوسی نیکتا. بررسی میزان آلودگی ادویه های عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه, فلفل قرمز, سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(2 (پیاپی 46)):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/143394/fa
IEEE:
کپیزینب صداقت، مهران محسنی، کورش کمالی، مریم حسن، شاهرخ شعبانی، و نیکتا فردوسی، “بررسی میزان آلودگی ادویه های عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه, فلفل قرمز, سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 2 (پیاپی 46)، pp. 41–48، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143394/fa