مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

8,284
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

948
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون های مختلف چربی دنبه گوسفندی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 30

چکیده

 مقدمه: دنبه گوسفندی به عنوان یکی از مهمترین منابع چربی حیوانی دارای مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب اشباع و کلسترول می باشد که می توانند در بروز بیماری های قلبی عروقی موثر باشند. هدف از انجام این تحقیق, بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون های مختلف حاصل از فراکسیون گیری چربی دنبه گوسفندی با حلال می باشد.مواد و روش ها: در این تحقیق استخراج چربی از دنبه گوسفندی به روش ذوب کردن خشک تحت خلاء انجام شد, سپس فراکسیون گیری چربی با حلال استن در درجه حرارت های 25, 15 و 5 درجه سانتیگراد انجام گرفت و دو فراکسیون جامد, یک فراکسیون نیمه جامد و یک فراکسیون مایع بدست آمد و به منظور ارزیابی کیفیت چربی و فراکسیون های آن, آزمون های فیزیکی و شیمیایی مختلفی شامل تعیین ترکیب اسیدهای چرب, نقطه ذوب, اندیس یدی, اندیس صابونی, درصد ترکیبات غیرقابل صابونی شونده, مقدار اسید چرب آزاد, زمان مقاومت به اکسید شدن و آزمون رنگ انجام شد. مقدار کلسترول چربی و فراکسیون های آن به روش گاز کروماتوگرافی تعیین شد.یافته ها: مشخص گردید که چربی دنبه گوسفندی حاوی 101.74 میلی گرم در 100 گرم کلسترول است که این مقدار در فراکسیون های اول, دوم و سوم نسبت به شاهد به ترتیب, 74.24%, 59.81%, و 47.29% کاهش یافته و در فراکسیون چهارم 45.68% افزایش یافته است.نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده مقدار کلسترول در فراکسیون های چربی دنبه گوسفندی با کاهش درجه حرارت فراکسیون گیری متناسب با افزایش درصد اسیدهای چرب غیراشباع افزایش می یابد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سیمان پور، مهرناز، قراچورلو، مریم، و فهیم دانش، مریم. (1391). بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون های مختلف چربی دنبه گوسفندی. علوم غذایی و تغذیه، 9(3 (پیاپی 35))، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/143400/fa

Vancouver: کپی

سیمان پور مهرناز، قراچورلو مریم، فهیم دانش مریم. بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون های مختلف چربی دنبه گوسفندی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(3 (پیاپی 35)):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/143400/fa

IEEE: کپی

مهرناز سیمان پور، مریم قراچورلو، و مریم فهیم دانش، “بررسی توزیع کلسترول در فراکسیون های مختلف چربی دنبه گوسفندی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35)، pp. 21–30، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143400/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button