APA:
کپیسقایی، ربابه، معتمدزادگان، علی، و رضایی، مسعود. (1392). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). علوم غذایی و تغذیه، 10(2 (پیاپی 38))، 19-26. SID. https://sid.ir/paper/143409/fa
Vancouver:
کپیسقایی ربابه، معتمدزادگان علی، رضایی مسعود. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(2 (پیاپی 38)):19-26. Available from: https://sid.ir/paper/143409/fa
IEEE:
کپیربابه سقایی، علی معتمدزادگان، و مسعود رضایی، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر پایداری امولسیون پروتئین استخراج شده از عضله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 19–26، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143409/fa