APA:
کپیآشنگرف، مراحم، و نحوی، ایرج. (1395). استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا. علوم غذایی و تغذیه، 13(4 (پیاپی 52))، 17-28. SID. https://sid.ir/paper/143418/fa
Vancouver:
کپیآشنگرف مراحم، نحوی ایرج. استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(4 (پیاپی 52)):17-28. Available from: https://sid.ir/paper/143418/fa
IEEE:
کپیمراحم آشنگرف، و ایرج نحوی، “استرپتوکوکوس ترموفیلوس مهندسی شده برای سنتز وانیلین طبیعی و کاربرد آن در صنعت غذا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 4 (پیاپی 52)، pp. 17–28، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143418/fa