APA:
کپیهنرور، مسعود، و فرهادیان، زهرا. (1395). تاثیر جایگزینی غلظت های مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی. علوم غذایی و تغذیه، 13(4 (پیاپی 52))، 45-58. SID. https://sid.ir/paper/143423/fa
Vancouver:
کپیهنرور مسعود، فرهادیان زهرا. تاثیر جایگزینی غلظت های مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(4 (پیاپی 52)):45-58. Available from: https://sid.ir/paper/143423/fa
IEEE:
کپیمسعود هنرور، و زهرا فرهادیان، “تاثیر جایگزینی غلظت های مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 4 (پیاپی 52)، pp. 45–58، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143423/fa