APA:
کپیحبیبی، پریسا، ضیایی فر، امان محمد، و خداییان چگنی، فرامرز. (1395). اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی. علوم غذایی و تغذیه، 13(4 (پیاپی 52))، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/143424/fa
Vancouver:
کپیحبیبی پریسا، ضیایی فر امان محمد، خداییان چگنی فرامرز. اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(4 (پیاپی 52)):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/143424/fa
IEEE:
کپیپریسا حبیبی، امان محمد ضیایی فر، و فرامرز خداییان چگنی، “اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 4 (پیاپی 52)، pp. 59–70، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143424/fa