APA:
کپیزینال زاده، الناز، میزانی، مریم، چمنی، محمد، و گرامی، عباس. (1389). تاثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس. علوم غذایی و تغذیه، 7(3 (پیاپی 27))، 5-16. SID. https://sid.ir/paper/143432/fa
Vancouver:
کپیزینال زاده الناز، میزانی مریم، چمنی محمد، گرامی عباس. تاثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(3 (پیاپی 27)):5-16. Available from: https://sid.ir/paper/143432/fa
IEEE:
کپیالناز زینال زاده، مریم میزانی، محمد چمنی، و عباس گرامی، “تاثیر فیبر رژیمی سبوس ذرت (Corn Z-Trim) و گلوکونات کلسیم بر ویژگی های کیفی سوسیس،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 5–16، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143432/fa