APA:
کپیفدایی، سحر، آبرومندآذر، پرویز، شریفان، انوشه، و لاریجانی، کامبیز. (1389). بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم. علوم غذایی و تغذیه، 8(1 (پیاپی 29))، 34-41. SID. https://sid.ir/paper/143450/fa
Vancouver:
کپیفدایی سحر، آبرومندآذر پرویز، شریفان انوشه، لاریجانی کامبیز. بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛8(1 (پیاپی 29)):34-41. Available from: https://sid.ir/paper/143450/fa
IEEE:
کپیسحر فدایی، پرویز آبرومندآذر، انوشه شریفان، و کامبیز لاریجانی، “بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 34–41، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143450/fa