Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,032
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

988
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم

صفحات

 صفحه شروع 34 | صفحه پایان 41

چکیده

 مقدمه: نعناع فلفلی با نام علمیMentha piperita L.  از خانواده Lamiaceae از جمله گیاهان دارویی و معطری است که اسانس آن مصارف دارویی, غذایی, آرایشی و بهداشتی فراوانی دارد.مواد و روش ها: در این تحقیق حداقل غلظت بازدارندگی Minimum Inhibitory Concentration (MIC) اسانس نعناع فلفلی و یک نگهدارنده شیمیایی مورد مصرف در صنایع غذایی (بنزوات سدیم) علیه سه میکروارگانیسم Escherichia coli (PTCC 1330), Bacillus subtilis (PTCC 1254), و Salmonella typhimurim (PTCC 1622) تعیین گردید.یافته ها: نتایج آزمایش میکروبی نشان داد که MIC اسانس نعناع فلفلی برای سه میکروب مذکور یکسان و برابر با 1000 ppm می باشد. اما MIC بنزوات سدیم بر روی باکتری Salmonella typhimurium (PTCC 1622) برابر با 3000 ppm و بر روی باکتری های E. coli (PTCC 1330) و Bacillus subtilis (PTCC 1254) برابر با 3500 ppmبه دست آمد.نتیجه گیری: در مجموع نتایج بیانگر خاصیت ضدمیکروبی بالاتر اسانس نعناع فلفلی نسبت به بنزوات سدیم است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فدایی، سحر، آبرومندآذر، پرویز، شریفان، انوشه، و لاریجانی، کامبیز. (1389). بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم. علوم غذایی و تغذیه، 8(1 (پیاپی 29))، 34-41. SID. https://sid.ir/paper/143450/fa

Vancouver: کپی

فدایی سحر، آبرومندآذر پرویز، شریفان انوشه، لاریجانی کامبیز. بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛8(1 (پیاپی 29)):34-41. Available from: https://sid.ir/paper/143450/fa

IEEE: کپی

سحر فدایی، پرویز آبرومندآذر، انوشه شریفان، و کامبیز لاریجانی، “بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس نعناع فلفلی و مقایسه آن با بنزوات سدیم،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 34–41، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143450/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا