APA:
کپیابراهیمی منفرد، کیامهر، و دلخوش، بابک. (1389). ارزیابی خصوصیات شیمیایی روغن استخراج شده از هشت رقم جدید دانه سویا. علوم غذایی و تغذیه، 8(1 (پیاپی 29))، 72-83. SID. https://sid.ir/paper/143452/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی منفرد کیامهر، دلخوش بابک. ارزیابی خصوصیات شیمیایی روغن استخراج شده از هشت رقم جدید دانه سویا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛8(1 (پیاپی 29)):72-83. Available from: https://sid.ir/paper/143452/fa
IEEE:
کپیکیامهر ابراهیمی منفرد، و بابک دلخوش، “ارزیابی خصوصیات شیمیایی روغن استخراج شده از هشت رقم جدید دانه سویا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 72–83، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143452/fa