مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,796
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

883
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 27

چکیده

 مقدمه: شیرین بیان از گیاهان بومی ایران می باشد که دارای اسیدگلیسریزیک یا گلیسریزین با شیرینی 50-30  برابر ساکارز است. این پژوهش به منظور مقایسه سه روش مختلف استخراج از پودر عصاره شیرین بیان صورت پذیرفت.مواد و روش ها: روش اصلاح شده روسین (روش اول), حل کردن پودر عصاره شیرین بیان در آب مقطر و افزودن اتانول مطلق و اسید سولفوریک (روش دوم) و استفاده از میکروویو (روش سوم) صورت پذیرفت. از کرماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای جداسازی و تعیین اسیدگلیسریزیک استفاده شد و بهره استخراج روش های مختلف محاسبه گردید.یافته ها: نتایج نشان دادند که میانگین بهره استخراج روش سوم (84/28%) از روش دوم (5/8 %) و به ویژه از روش اول (6/4%), احتمالا به علت تاثیر دما و فشار بالاتر در روش میکروویو, بیشتر است. نهایتا روش میکروویو به عنوان روشی کار آمد برای استخراج اسید گلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان بسط داده شد.نتیجه گیری: در مقایسه با روشهای معمول, روش سریع میکروویو دارای بهره استخراج بیشتر و مقدار حلال مصرفی کمتری نسبت به سایر روش های مرسوم می باشد..

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرعمادی، پرگل، عزت پناه، حمید، لاریجانی، کامبیز، عزیزی نژاد، رضا، و متقیان، پرنیان. (1389). مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان. علوم غذایی و تغذیه، 8(1 (پیاپی 29))، 21-27. SID. https://sid.ir/paper/143453/fa

    Vancouver: کپی

    میرعمادی پرگل، عزت پناه حمید، لاریجانی کامبیز، عزیزی نژاد رضا، متقیان پرنیان. مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛8(1 (پیاپی 29)):21-27. Available from: https://sid.ir/paper/143453/fa

    IEEE: کپی

    پرگل میرعمادی، حمید عزت پناه، کامبیز لاریجانی، رضا عزیزی نژاد، و پرنیان متقیان، “مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 21–27، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143453/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button