APA:
کپیآقامحمدی، بنفشه، هنرور، مسعود، غیاثی طرزی، بابک، و دلخوش، بابک. (1392). تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر, حجم و رنگ کیک روغنی. علوم غذایی و تغذیه، 10(4 (پیاپی 40))، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/143464/fa
Vancouver:
کپیآقامحمدی بنفشه، هنرور مسعود، غیاثی طرزی بابک، دلخوش بابک. تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر, حجم و رنگ کیک روغنی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(4 (پیاپی 40)):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/143464/fa
IEEE:
کپیبنفشه آقامحمدی، مسعود هنرور، بابک غیاثی طرزی، و بابک دلخوش، “تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر, حجم و رنگ کیک روغنی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 15–22، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143464/fa