APA:
کپیداراب زاده، نازنین، موسوی نسب، سحرسادات، امین لاری، محمود، و رمضانی، رقیه. (1390). بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای 4 و 18- درجه سانتی گراد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 250-254. SID. https://sid.ir/paper/143475/fa
Vancouver:
کپیداراب زاده نازنین، موسوی نسب سحرسادات، امین لاری محمود، رمضانی رقیه. بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای 4 و 18- درجه سانتی گراد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):250-254. Available from: https://sid.ir/paper/143475/fa
IEEE:
کپینازنین داراب زاده، سحرسادات موسوی نسب، محمود امین لاری، و رقیه رمضانی، “بررسی سینتیک تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری در دماهای 4 و 18- درجه سانتی گراد،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 250–254، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143475/fa