APA:
کپیرشیدی، حسن، مظاهری تهرانی، مصطفی، رضوی، سیدمحمدعلی، و قدس روحانی، محسن. (1390). تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 218-226. SID. https://sid.ir/paper/143480/fa
Vancouver:
کپیرشیدی حسن، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی، قدس روحانی محسن. تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(3):218-226. Available from: https://sid.ir/paper/143480/fa
IEEE:
کپیحسن رشیدی، مصطفی مظاهری تهرانی، سیدمحمدعلی رضوی، و محسن قدس روحانی، “تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 218–226، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143480/fa