مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

919
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 52

چکیده

 در این مطالعه شرایط تصفیه شربت نیشکر بوسیله فن آوری غشای میکروفیلتراسیون (با منافذ 0.2 mm) مورد بررسی قرار گرفته است. برای اینکار ابتدا پیش تصفیه آهکی روی شربت خام نیشکر انجام شد, سپس شربت حاصله (شربت کلاریفایر) با غشای میکروفیلتراسیون سرامیکی تحت فرآیند قرار گرفت. صفات مورد بررسی شامل درجه خلوص, کدورت و رنگ بودند. نتایج آزمایشات نشان داد که تاثیر شرایط مختلف فرآیند میکروفیلتراسیون در محدوده دما (در سه سطح 50, 60 و 70oC) و فشار (در چهار سطح 0, 5/0, 1 و 5/1 بار) مورد بررسی روی کاهش کدورت و رنگ به ترتیب در سطح احتمال 1 درصد و 5 درصد معنی دار بودند. در نهایت دمای 70oC و فشار 5/1 بار به عنوان شرایط مناسب برای فرآیند میکروفیلتراسیون تعیین گردیدند. انجام فرآیند میکروفیلتراسیون در دمای 70oC و فشار 5/1 بار روی شربت کلاریفایر نیشکر باعث کاهش 25/56 درصد کدورت, 49/6 درصد رنگ و افزایش 87/0 واحدی درجه خلوص گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    آقافرمانی، بیوک، حدادخداپرست، محمدحسین، حصاری، جواد، و اهری زاد، سعید. (1385). تاثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص, کدورت و رنگ شربت نیشکر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(2 (نیمه دوم))، 45-52. SID. https://sid.ir/paper/143486/fa

    Vancouver: کپی

    آقافرمانی بیوک، حدادخداپرست محمدحسین، حصاری جواد، اهری زاد سعید. تاثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص, کدورت و رنگ شربت نیشکر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(2 (نیمه دوم)):45-52. Available from: https://sid.ir/paper/143486/fa

    IEEE: کپی

    بیوک آقافرمانی، محمدحسین حدادخداپرست، جواد حصاری، و سعید اهری زاد، “تاثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص, کدورت و رنگ شربت نیشکر،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 45–52، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143486/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا