مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

731
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

611
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه

صفحات

 صفحه شروع 403 | صفحه پایان 414

چکیده

 در تحقیق حاضر تاثیر انواع روشهای بسته بندی و دمای نگهداری برخصوصیات کمی و کیفی برگهء خربزه مورد مطالعه قرار گرفت. از ارقام تاشکندی و خاتونی میوه خربزه, محلول اسمزی صفر و 10 درصد ساکارز و خشک کن کابینتی برای تهیه برگه استفاده شد. برگه های تولیدی با دو روش تحت اتمسفر تغییر یافته (با فیلم دولایه PE-PA با ضخامت 85 میکرون, دو ترکیب گازی: 70 درصد دی اکسیدکربن, 30 درصد نیترژن (اتمسفر 1) و 60 درصد دی اکسیدکربن, 40 درصد نیترژن (اتمسفر 2)) و بدون تغییر در اتمسفر (با دو فیلم پلی اتیلن و پلی استایرن) بسته بندی و در 2 دمای 25oC و 4oC نگهداری شدند.پس از 6 ماه, ماکزیمم نیروی وارده بر بافت در نمونه تیمار شاهد نگهداری شده در 25oC و درنمونه تیمار اسمزی 10 درصد نگهداری شده در 4oC, به ترتیب حداکثر و حداقل بودند. برگهء پیش تیمار شده با محلول اسمزی 10 درصد و بسته بندی شده در اتمسفر 1 دارای حداقل میزان فعالیت آب بود. برگه نگهداری شده در دمای 4oC دارای میزان روشنی (*L) و زردی (*b) بیشتر بود. برگه تولید شده از رقم خاتونی دارای میزان قرمزی (*a) بیشتر بود. برگه پیش تیمار شده با محلول 10 درصد و بسته بندی شده با اتمسفر 2 دارای حداقل میزان قرمزی (*a) بود. برگه پیش تیمار شده با محلول 10 درصد اسمزی, بسته بندی شده در اتمسفر 2 و نگهداری شده در 4oC دارای حداقل میزان اکسیژن و حداکثر میزان دی اکسید کربن در بسته بود. با توجه به نتایج مشخص شد که برگه خربزه رقم تاشکندی پیش تیمار شده با محلول 10 درصد اسمزی, بسته بندی شده در اتمسفر 2 و نگهداری شده در 4 درجه سانتی گراد نسبت به سایر تیمارها, در مدت نگهداری خصوصیات کمی و کیفی خود را بیشتر حفظ نموده بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیک خواه، شهره، و صداقت، ناصر. (1395). بررسی تاثیر رقم, اسمز, بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 403-414. SID. https://sid.ir/paper/143496/fa

    Vancouver: کپی

    نیک خواه شهره، صداقت ناصر. بررسی تاثیر رقم, اسمز, بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):403-414. Available from: https://sid.ir/paper/143496/fa

    IEEE: کپی

    شهره نیک خواه، و ناصر صداقت، “بررسی تاثیر رقم, اسمز, بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 403–414، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143496/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button