مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

975
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد

صفحات

 صفحه شروع 526 | صفحه پایان 532

چکیده

 میزان کانژوگه شدن از عوامل مهم در بهبود عملکرد و پایداری حرارتی پروتئین های اصلاح شده از طریق واکنش طبیعی مایلارد می باشد. لذا در این مطالعه پروتئین های ایزوله سویا و دکستران تحت شرایط مختلف واکنش مایلارد در pHهای 7 و 8.5, دماهای 40, 60 و 80 درجه سانتی گراد, زمان های مختلف برای هر تیمار و رطوبت نسبی 79% قرار گرفتند و تشکیل کانژوگه های پروتئین- پلی ساکارید با دو روش اسپکتوفتومتری OPA و میزان جذب UV با یکدیگر مقایسه و بررسی شدند. اندازه گیری میزان کانژوگه شدن با روش (Ortho-phthaldialdehyde) OPA نشان داد که افزایش دما, زمان و pH گرمخانه گذاری موجب افت بیشتری در میزان گروه های آمینی آزاد شده و در نتیجه میزان کانژوگه شدن افزایش می یابد. بالاترین میزان گانژوگه شدن در دمای 60 درجه سانتی گراد, 8.5=pH و زمان 8 روز مشاهده شد. اندازه گیری میزان جذب ترکیبات حدواسط حاصل از واکنش مایلارد در طول موج 294 نانومتر نتایج حاصل از روش OPa را تایید کرد. نتایج تحقیق نشان می دهد که روش OPa و میزان جذب UV دو روش ساده, مناسب و با کارایی تقریبا مشابه جهت بررسی میزان کانژوگه شدن طی واکنش مایلارد می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بوستانی، ساره، امین لاری، محمود، موسوی نسب، مرضیه، نیاکوثری، مهرداد، و مصباحی، غلامرضا. (1395). بهینه سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 526-532. SID. https://sid.ir/paper/143497/fa

    Vancouver: کپی

    بوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه، نیاکوثری مهرداد، مصباحی غلامرضا. بهینه سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):526-532. Available from: https://sid.ir/paper/143497/fa

    IEEE: کپی

    ساره بوستانی، محمود امین لاری، مرضیه موسوی نسب، مهرداد نیاکوثری، و غلامرضا مصباحی، “بهینه سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 526–532، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143497/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button