APA:
کپیبوستانی، ساره، امین لاری، محمود، موسوی نسب، مرضیه، نیاکوثری، مهرداد، و مصباحی، غلامرضا. (1395). بهینه سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 526-532. SID. https://sid.ir/paper/143497/fa
Vancouver:
کپیبوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه، نیاکوثری مهرداد، مصباحی غلامرضا. بهینه سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):526-532. Available from: https://sid.ir/paper/143497/fa
IEEE:
کپیساره بوستانی، محمود امین لاری، مرضیه موسوی نسب، مهرداد نیاکوثری، و غلامرضا مصباحی، “بهینه سازی میزان کانژوگه شدن پروتئین های ایزوله سویا با دکستران در شرایط مختلف واکنش مایلارد،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 526–532، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143497/fa