مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

976
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

731
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه های پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید و مالتودکسترین

صفحات

 صفحه شروع 453 | صفحه پایان 462

چکیده

 کانژوگه های پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید و مالتودکسترین تحت شرایط کنترل شده واکنش مایلارد آماده شدند. (دمای 60 درجه سانتی گراد, 8:pH, رطوبت نسبی 79% و زمان های 1, 3, 5 و 7 روز). تشکیل کانژوگه های پروتئین- پلی ساکارید با الکتروفورز SDS-PAGE تائید شد و کروماتوگرافی ژل فیلتراسیون نشان داد واکنش مایلارد بین پروتئین های سویا و مالتودکسترین رخ داده است. مطابق نتایج آنالیز گرماسنجی افتراقی (DSC), پایداری حرارتی پروتئین های سویا بطور چشمگیری توسط کانژوگه شدن با مالتودکسترین افزایش یافت و بیشترین دمای دناتوراسیون بعد از 7 روز گرمخانه گذاری مشاهده شد. در مقایسه با نمونه شاهد, خصوصیات حلالیت, کف کنندگی و امولسیفایری بطور قابل توجه ای با افزایش زمان گرمخانه گذاری بهبود یافت. نتایج نشان داد که خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین های سویا از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین تغییر و بهبود می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بوستانی، ساره، امین لاری، محمود، موسوی نسب، مرضیه، نیاکوثری، مهرداد، و مصباحی، غلامرضا. (1395). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه های پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید و مالتودکسترین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 453-462. SID. https://sid.ir/paper/143502/fa

    Vancouver: کپی

    بوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه، نیاکوثری مهرداد، مصباحی غلامرضا. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه های پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید و مالتودکسترین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):453-462. Available from: https://sid.ir/paper/143502/fa

    IEEE: کپی

    ساره بوستانی، محمود امین لاری، مرضیه موسوی نسب، مهرداد نیاکوثری، و غلامرضا مصباحی، “خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی کانژوگه های پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید و مالتودکسترین،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 453–462، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143502/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button