APA:
کپیملااحمدی بهراسمان، نجمه، فرهوش، رضا، و شریف، علی. (1395). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(5 (پیاپی 41))، 565-571. SID. https://sid.ir/paper/143503/fa
Vancouver:
کپیملااحمدی بهراسمان نجمه، فرهوش رضا، شریف علی. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(5 (پیاپی 41)):565-571. Available from: https://sid.ir/paper/143503/fa
IEEE:
کپینجمه ملااحمدی بهراسمان، رضا فرهوش، و علی شریف، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 5 (پیاپی 41)، pp. 565–571، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143503/fa