APA:
کپیگل گلی پور، سارا، خدانظری، آی ناز، و غانمی، کمال. (1395). تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد, تیوباربیتوریک اسید, فلزات سنگین (نیکل, کروم, کبالت, کادمیوم, سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(5 (پیاپی 41))، 630-638. SID. https://sid.ir/paper/143508/fa
Vancouver:
کپیگل گلی پور سارا، خدانظری آی ناز، غانمی کمال. تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد, تیوباربیتوریک اسید, فلزات سنگین (نیکل, کروم, کبالت, کادمیوم, سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(5 (پیاپی 41)):630-638. Available from: https://sid.ir/paper/143508/fa
IEEE:
کپیسارا گل گلی پور، آی ناز خدانظری، و کمال غانمی، “تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد, تیوباربیتوریک اسید, فلزات سنگین (نیکل, کروم, کبالت, کادمیوم, سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 5 (پیاپی 41)، pp. 630–638، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143508/fa