مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,231
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

700
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح شده

صفحات

 صفحه شروع 639 | صفحه پایان 651

چکیده

 روغن برگ گیاه نعناع یکی از انواع طعم دهنده های طبیعی و غیر محلول در آب بوده که به علت دارا بودن ویژگی های آروماتیک خاص از اهمیت ویژه ای در صنایع غذایی برخوردار است. در این پژوهش ریزپوشانی روغن نعناع با هدف سهولت در مصرف, افزایش حلالیت و محافظت در برابر عوامل محیطی, به روش خشک کردن پاششی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور امولسیونی شامل 2.5% روغن نعناع و نشاسته اصلاح شده به عنوان ماده دیواره به نسبت 10%, 20% و 30% آماده, سپس در خشک کن پاششی با دمای 180±10 درجه سانتی گرادخشک شد. ویژگی های امولسیون اولیه از جمله اندازه ذرات, ساختار, پایداری و ویژگی های ریزکپسول ها از جمله اندازه ذرات, توزیع اندازه ذره, رطوبت, حلالیت, ساختار, راندمان درون پوشانی و نیمه عمر مورد بررسی قرار گرفت. اندازه ذرات امولسیون بین 1.8 تا 3.3 میکرومتر بود و غلظت ماده دیواره تاثیر معنی داری بر اندازه ذرات داشت. تاثیر غلظت ماده دیواره بر پایداری امولسیون نیز معنی دار بود و با افزایش غلظت, پایداری در برابر خامه ای شدن افزایش یافت. اندازه کپسول های حاوی روغن نعناع بین 1.2 تا 2.5 میکرومتر بود. راندمان درون پوشانی با افزایش غلظت دیواره به شکل معنی داری افزایش پیدا کرد. افزایش غلظت ماده دیواره و کاهش دما به شکل معنی داری سبب افزایش نیمه عمر ریزکپسول ها شد. کلیه ریزکپسول ها در آب به خوبی حل شده, محلولی شفاف ایجاد نمودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسین زاده، ستاره، حدادخداپرست، محمدحسین، بستان، آرام، و محبی، محبت. (1395). ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(5 (پیاپی 41))، 639-651. SID. https://sid.ir/paper/143515/fa

    Vancouver: کپی

    حسین زاده ستاره، حدادخداپرست محمدحسین، بستان آرام، محبی محبت. ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح شده. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(5 (پیاپی 41)):639-651. Available from: https://sid.ir/paper/143515/fa

    IEEE: کپی

    ستاره حسین زاده، محمدحسین حدادخداپرست، آرام بستان، و محبت محبی، “ریزپوشانی روغن نعناع (Menthaspicata) با استفاد از نشاسته اصلاح شده،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 5 (پیاپی 41)، pp. 639–651، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143515/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button