مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

846
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

476
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار دهی شیر خام خنک با CO2 بر پروتئولیز، لیپولیز و ویژگیهای حسی شیر خام

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 22

چکیده

 اثرات تیماردهی شیر خام خنک توسط CO2 بر روی پروتئولیز و لیپولیز شیر مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور 4 تیمار بر روی شیر خام (شیر خام بدون استفاده از CO2 (نمونه شاهد) و شیر خام با استفاه از تزریق CO2 تا مقادیر pH های برابر 6.4, 6.2 و 6) اعمال شد. نمونه های شیر خام برای مدت 10 روز در دمای 4 درجه سانتی گراد نگهداری شدند و در روزهای 1, 5, 8 و 10 روند پروتئولیز و لیپولیز مورد ارزیابی قرار گرفت. طرح آماری مورد استفاده در این تحقیق طرح اسپلیت پلات در زمان با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار (در سه روز مختلف بعنوان بلوک) بود. نتایج حاصل از بررسی واکنش های پروتئولیز و لیپولیز بیانگر تاثیر مثبت CO2 در کاهش آنها در شیر خام سرد شده بود و افزایش در غلضت CO2 با کاهش بیشتر در پروتئولیز و لیپولیز طی نگهداری همراه بود. ارزیابی حسی نمونه ها بیانگر عدم تاثیر CO2 بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی شیر خام سرد شده بود. در این پژوهش بهترین تیمار انتخاب شده استفاده از C02 تا pH=6 بود که البته در اکثر موارد اختلاف آن با شیر تیماردهی شده تا pH=6.2 غیر معنی دار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلیمانی وفا، آزاده، حصاری، جواد، و احمدی زنوز، عادل. (1387). تاثیر تیمار دهی شیر خام خنک با CO2 بر پروتئولیز, لیپولیز و ویژگیهای حسی شیر خام. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1 (نیمه اول))، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/143517/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمانی وفا آزاده، حصاری جواد، احمدی زنوز عادل. تاثیر تیمار دهی شیر خام خنک با CO2 بر پروتئولیز, لیپولیز و ویژگیهای حسی شیر خام. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(1 (نیمه اول)):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/143517/fa

    IEEE: کپی

    آزاده سلیمانی وفا، جواد حصاری، و عادل احمدی زنوز، “تاثیر تیمار دهی شیر خام خنک با CO2 بر پروتئولیز, لیپولیز و ویژگیهای حسی شیر خام،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (نیمه اول)، pp. 11–22، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143517/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا