APA:
کپیسلیمانی وفا، آزاده، حصاری، جواد، و احمدی زنوز، عادل. (1387). تاثیر تیمار دهی شیر خام خنک با CO2 بر پروتئولیز, لیپولیز و ویژگیهای حسی شیر خام. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1 (نیمه اول))، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/143517/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی وفا آزاده، حصاری جواد، احمدی زنوز عادل. تاثیر تیمار دهی شیر خام خنک با CO2 بر پروتئولیز, لیپولیز و ویژگیهای حسی شیر خام. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(1 (نیمه اول)):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/143517/fa
IEEE:
کپیآزاده سلیمانی وفا، جواد حصاری، و عادل احمدی زنوز، “تاثیر تیمار دهی شیر خام خنک با CO2 بر پروتئولیز, لیپولیز و ویژگیهای حسی شیر خام،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (نیمه اول)، pp. 11–22، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143517/fa