APA:
کپیرضوی، سیدمحمدعلی، حبیبی نجفی، محمدباقر، و علایی روزبهانی، زهرا. (1384). تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم چرب). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2 (نیمه دوم))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/143527/fa
Vancouver:
کپیرضوی سیدمحمدعلی، حبیبی نجفی محمدباقر، علایی روزبهانی زهرا. تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم چرب). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(2 (نیمه دوم)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/143527/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدعلی رضوی، محمدباقر حبیبی نجفی، و زهرا علایی روزبهانی، “تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم چرب)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 1–10، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143527/fa