APA:
کپیناصحی، بهزاد، مرتضوی، سیدعلی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1384). بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2 (نیمه دوم))، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/143529/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد، مرتضوی سیدعلی، رضوی سیدمحمدعلی. بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(2 (نیمه دوم)):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/143529/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، سیدعلی مرتضوی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 65–72، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143529/fa