APA:
کپیگوهری اردبیلی، اشرف، حبیبی نجفی، محمدباقر، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1384). بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2 (نیمه دوم))، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/143531/fa
Vancouver:
کپیگوهری اردبیلی اشرف، حبیبی نجفی محمدباقر، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(2 (نیمه دوم)):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/143531/fa
IEEE:
کپیاشرف گوهری اردبیلی، محمدباقر حبیبی نجفی، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 23–32، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143531/fa