مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,544
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,092
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی رهایش ترکیبات موثره نانوریزپوشانی شده زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب

صفحات

 صفحه شروع 308 | صفحه پایان 317

چکیده

 هدف از این پژوهش بررسی سینتیک رهایش پیکروکروسین, کروسین و سافرانال نانوریزپوشانی شده در فاز آبی داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب (W/O/W) به فاز آبی بیرونی آن بود. ترکیبات موثره زعفران به روش غرقابی استخراج و وارد امولسیون دوگانه گردیدند. برای این منظور, ابتدا میکروامولسیون عصاره زعفران در روغن به روش میکروامولسیون تشکیل و سپس این سامانه در فاز آبی شامل پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین به صورت تک لایه و پروتئین آب پنیر-پکتین و مالتودکسترین به صورت دولایه دوباره امولسیونه شد. به منظور بررسی سینتیک رهایش ترکیبات موثره زعفران به فاز آبی بیرونی امولسیون دوگانه, ابتدا مدل های تجربی درجه صفر, درجه اول, هیگوچی و هیکسون-کراول در نظر گرفته شدند. با بررسی داده های آزمایشگاهی مشاهده شد که امولسیون دوگانه پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و پکتین دارای بیش-ترین گرانروی و کم ترین درصد رهایش پیکروکروسین, کروسین و سافرانال در طی 22 روز نگهداری بود. در مورد رهایش کروسین, بهترین مدل مربوط به مدل مرتبه اول و در مورد رهایش پیکروکروسین و سافرانال بهترین مدل مربوط به مدل مرتبه صفر بود. مبنای مقایسه مدل های بررسی شده, ضریب برازش (R2), مربعات خطا (SSE) و ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فریدی اسفنجانی، افشین، جعفری، سیدمهدی، اسدپور، الهام، و میرزایی، حبیب اله. (1395). مدل سازی رهایش ترکیبات موثره نانوریزپوشانی شده زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(2 (پیاپی 38))، 308-317. SID. https://sid.ir/paper/143535/fa

    Vancouver: کپی

    فریدی اسفنجانی افشین، جعفری سیدمهدی، اسدپور الهام، میرزایی حبیب اله. مدل سازی رهایش ترکیبات موثره نانوریزپوشانی شده زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 38)):308-317. Available from: https://sid.ir/paper/143535/fa

    IEEE: کپی

    افشین فریدی اسفنجانی، سیدمهدی جعفری، الهام اسدپور، و حبیب اله میرزایی، “مدل سازی رهایش ترکیبات موثره نانوریزپوشانی شده زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 308–317، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143535/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا