APA:
کپیفریدی اسفنجانی، افشین، جعفری، سیدمهدی، اسدپور، الهام، و میرزایی، حبیب اله. (1395). مدل سازی رهایش ترکیبات موثره نانوریزپوشانی شده زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(2 (پیاپی 38))، 308-317. SID. https://sid.ir/paper/143535/fa
Vancouver:
کپیفریدی اسفنجانی افشین، جعفری سیدمهدی، اسدپور الهام، میرزایی حبیب اله. مدل سازی رهایش ترکیبات موثره نانوریزپوشانی شده زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 38)):308-317. Available from: https://sid.ir/paper/143535/fa
IEEE:
کپیافشین فریدی اسفنجانی، سیدمهدی جعفری، الهام اسدپور، و حبیب اله میرزایی، “مدل سازی رهایش ترکیبات موثره نانوریزپوشانی شده زعفران از فاز داخلی امولسیون دوگانه آب در روغن در آب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 308–317، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143535/fa