مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,002
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

750
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 136

چکیده

 با توجه به افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص ارتباط بین مصرف زیاد چربی و بیماری هایی نظیر چاقی, سخت شدن دیواره رگ ها, بیماری های قلبی - عروقی, افزایش فشارخون, چاقی, آسیب های بافتی و سرطان تقاضا در جهت تولید فرآورده های غذایی سالم مانند فرآورده های لبنی کم چرب و پروبیوتیک افزایش چشم گیری داشته است. در این پژوهش, به منظور بهینه سازی فرمولاسیون ماست پروبیوتیک کم چرب تاثیر غلظت های مختلف اینولین, کیتوزان و زانتان در سه سطح (1, 2 و 3 درصد) بر بقای Lactobacillus acidophilus, ویسکوزیته ظاهری, ظرفیت نگهداری آب (WHC), اسیدیته و ارزیابی حسی در طی 15 روز نگهداری مورد بررسی قرار گرفتند. آنالیز داده ها نشان داد, افزایش نسبت اینولین و کیتوزان باعث افزایش بقای (La-5), ویسکوزیته ظاهری, WHC, اسیدیته و ویژگی های حسی در طی نگهداری می شود. با استفاده از روش های بهینه سازی گرافیکی و قرار گرفتن نمودارهای کانتورپلات مربوط به هر ویژگی بر روی هم, نسبت های بهینه اینولین 93.4 درصد, کیتوزان 6 درصد و زانتان 0.6 درصد تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرجی، نسرین، علی زاده خالدآبادی، محمد، خسروشاهی اصل، اصغر، و فرجی، سهیلا. (1391). بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 121-136. SID. https://sid.ir/paper/143547/fa

    Vancouver: کپی

    فرجی نسرین، علی زاده خالدآبادی محمد، خسروشاهی اصل اصغر، فرجی سهیلا. بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):121-136. Available from: https://sid.ir/paper/143547/fa

    IEEE: کپی

    نسرین فرجی، محمد علی زاده خالدآبادی، اصغر خسروشاهی اصل، و سهیلا فرجی، “بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 121–136، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143547/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button