APA:
کپیفرجی، نسرین، علی زاده خالدآبادی، محمد، خسروشاهی اصل، اصغر، و فرجی، سهیلا. (1391). بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 121-136. SID. https://sid.ir/paper/143547/fa
Vancouver:
کپیفرجی نسرین، علی زاده خالدآبادی محمد، خسروشاهی اصل اصغر، فرجی سهیلا. بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):121-136. Available from: https://sid.ir/paper/143547/fa
IEEE:
کپینسرین فرجی، محمد علی زاده خالدآبادی، اصغر خسروشاهی اصل، و سهیلا فرجی، “بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 121–136، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143547/fa