APA:
کپینوری، مهران، ناصحی، بهزاد، سماواتی، وحید، و آبدانان مهدی زاده، سامان. (1396). تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 227-239. SID. https://sid.ir/paper/143573/fa
Vancouver:
کپینوری مهران، ناصحی بهزاد، سماواتی وحید، آبدانان مهدی زاده سامان. تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):227-239. Available from: https://sid.ir/paper/143573/fa
IEEE:
کپیمهران نوری، بهزاد ناصحی، وحید سماواتی، و سامان آبدانان مهدی زاده، “تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 227–239، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143573/fa