APA:
کپیحاجی اقراری، فرناز، همایونی راد، عزیز، و رحیم زاده ثانی، زینب. (1396). بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 637-646. SID. https://sid.ir/paper/143580/fa
Vancouver:
کپیحاجی اقراری فرناز، همایونی راد عزیز، رحیم زاده ثانی زینب. بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):637-646. Available from: https://sid.ir/paper/143580/fa
IEEE:
کپیفرناز حاجی اقراری، عزیز همایونی راد، و زینب رحیم زاده ثانی، “بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 637–646، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143580/fa