مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,452
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

425
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت

صفحات

 صفحه شروع 637 | صفحه پایان 646

چکیده

 نوشیدنی مالت بدون الکل در بسیاری از کشورها به خصوص کشورهای مسلمان رایج است. در ایران این نوشیدنی بدون مرحله تخمیر و معمولا از مالت جو تهیه می شود. در این پژوهش اثر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی در نوشیدنی مالت در طی 6 ماه نگهداری بررسی شد. در این مطالعه نوشیدنی مالت با نسبت های 100 به 0, 75 به 25, 50 به 50, 25 به 75 و 0 به 100 شیره خرما به ساکارز شیرین شد و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه ها در طی 6 ماه نگهداری بررسی شد. نتایج آزمون توسط نرم افزار SPSS19 و آزمون دانکن بررسی شد. بررسی نتایج نشان داد تغییر معنی داری در میزان pH و ماده جامد محلول نمونه ها در طول شش ماه مطالعه مشاهده نشد (p<0.05). ازنظر قند احیا و رنگ بین نمونه ها با نمونه شاهد اختلاف معنی دار وجود داشت (p>0.05). در مورد ارزیابی حسی نیز نمونه دارای 75 درصد شیره خرما بیشتر از بقیه نمونه ها و حتی نمونه شاهد موردپسند ارزیابان قرار گرفت. با توجه به نتایج, جایگزینی ساکارز با شیره خرما در نوشیدنی مالت تاثیر نامطلوبی روی نوشیدنی مالت نداشت و می توان از تیمار حاوی 75 درصد شیره خرما به جای نمونه حاوی ساکارز استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی اقراری، فرناز، همایونی راد، عزیز، و رحیم زاده ثانی، زینب. (1396). بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 637-646. SID. https://sid.ir/paper/143580/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی اقراری فرناز، همایونی راد عزیز، رحیم زاده ثانی زینب. بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):637-646. Available from: https://sid.ir/paper/143580/fa

    IEEE: کپی

    فرناز حاجی اقراری، عزیز همایونی راد، و زینب رحیم زاده ثانی، “بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 637–646، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143580/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا