مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,572
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

454
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم چربی

صفحات

 صفحه شروع 446 | صفحه پایان 457

چکیده

نانوفیبر سلولز (NFC) پلیمر خطی D-گلوکز با مناطق کریستالی و آمورف می باشد که به صورت توام با کربوکسی متیل سلولز (CMC) به میزان 0% تا 1% با هدف بهبود خصوصیات رئولوژیکی مایونز کم چربی (30% روغن) استفاده گردید. پس از تهیه 5 تیمار, آزمون ویسکوزیته ظاهری روی آنها انجام شد. سپس 3 نمونه منتخب تحت آزمون های رئولوژیکی, تعیین اندازه ذرات و میکروسکوپ نوری قرار گرفتند. نمونه حاوی 0.5% نانوفیبر سلولز- 0.5% کربوکسی متیل سلولز با داشتن کوچکترین اندازه ذرات و میزان یکنواختی کمتر از نمونه شاهد تجاری, دارای نزدیکترین مقدار ویسکوزیته ظاهری به ویسکوزیته نمونه شاهد تجاری بود (p<0.05). از برازش داده ها با مدل هرشل بالکی مشخص شد که افزودن توام نانوفیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز موجب تغییر معنادار در شاخص های رئولوژیکی مورد بررسی نشد (p>0.05). طی آزمون روبش فرکانس, روند تغییرات مدول الاستیک نمونه ها در سطحی بالاتر از مدول ویسکوز (″G′>G) قرار گرفت و بیانگر تقویت ویژگی های الاستیک در آنها بود. با توجه به نتایج آزمون ها, تیمار حاوی 0.5% نانوفیبر سلولز- 0.5% کربوکسی متیل سلولز به عنوان بهترین تیمار معرفی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گلچوبی، لاله، علیمی، مزدک، و یوسفی، حسین. (1396). اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 446-457. SID. https://sid.ir/paper/143593/fa

    Vancouver: کپی

    گلچوبی لاله، علیمی مزدک، یوسفی حسین. اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):446-457. Available from: https://sid.ir/paper/143593/fa

    IEEE: کپی

    لاله گلچوبی، مزدک علیمی، و حسین یوسفی، “اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم چربی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 446–457، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143593/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا