APA:
کپیگلچوبی، لاله، علیمی، مزدک، و یوسفی، حسین. (1396). اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 446-457. SID. https://sid.ir/paper/143593/fa
Vancouver:
کپیگلچوبی لاله، علیمی مزدک، یوسفی حسین. اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم چربی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):446-457. Available from: https://sid.ir/paper/143593/fa
IEEE:
کپیلاله گلچوبی، مزدک علیمی، و حسین یوسفی، “اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم چربی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 446–457، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143593/fa