مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,969
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,533
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 69

چکیده

عسل همان شیرابه گیاهان است که بوسیله زنبور عسل جمع آوری شده و پس از تغییر ماهیت در کندو ذخیره می شود. خواص ظاهری عسل مانند رنگ, عطر, بو و غلظت به منطقه پرورش زنبور, آب و هوا و فصل برداشت بستگی دارد. به منظور بررسی کیفیت و تقلبات موجود در عسلهای عرضه شده در شهرستان شیراز تعداد 96 نمونه عسل در طی 4 فصل سال 1386 جمع آوری گردید و مورد ارزیابی آزمایشگاهی با تستهایی چون جستجوی قند تجاری, فعالیت دیاستاز, هیدروکسی متیل فورفورال (HMF3), تعیین میزان قندهای احیا کننده, ساکارز, نسبت فروکتوز به گلوکز, pH, اسیدیته آزاد, رطوبت, خاکستر, هدایت الکتریکی, مواد جامد نا محلول (S.S4) و انحراف نور پلاریزه قرار گرفتند. پس از آنالیز آماری نتایج مشخص گردید که در فصلهای بهار, تابستان, پاییز و زمستان به ترتیب در %25, %37.5, %16.7 و %45.83 از نمونه های عسل و در مجموع %31.25 از کل عسلها تقلب صورت گرفته است.با توجه به نتایج این مطالعه استفاده از آزمایشات ساده, سریع, ارزان و مطمئن جهت بررسی تقلبات عسل بر روی عسلهای ارایه شده (سنتی و بسته بندی های کارخانجات) در ارتباط با جلوگیری از انجام تقلبات و پیگرد متخلفان به طور گسترده توسط مرکز مرتبط با این امر پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قیصری، حمیدرضا، و حمیدیان شیرازی، امیررضا. (1387). مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2 (نیمه دوم))، 57-69. SID. https://sid.ir/paper/143600/fa

    Vancouver: کپی

    قیصری حمیدرضا، حمیدیان شیرازی امیررضا. مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(2 (نیمه دوم)):57-69. Available from: https://sid.ir/paper/143600/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا قیصری، و امیررضا حمیدیان شیرازی، “مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 57–69، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143600/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button