APA:
کپیقیصری، حمیدرضا، و حمیدیان شیرازی، امیررضا. (1387). مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2 (نیمه دوم))، 57-69. SID. https://sid.ir/paper/143600/fa
Vancouver:
کپیقیصری حمیدرضا، حمیدیان شیرازی امیررضا. مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(2 (نیمه دوم)):57-69. Available from: https://sid.ir/paper/143600/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا قیصری، و امیررضا حمیدیان شیرازی، “مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 57–69، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143600/fa