مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,323
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

683
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 79

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی اثر سیستم های حلال سه جزیی بر استخراج عصاره هسته انگور و اثر ضدمیکروبی این عصاره ها بر برخی از باکتری های عامل فساد و بیماری زا صورت گرفت. در این خصوص عصاره هسته انگور بوسیله 6 سیستم مختلف حلال سه جزیی استخراج گردید. اثر ضد میکروبی این عصاره ها توسط تعیین حداقل غلظت کشندگی(MBC)  مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نمایانگر توانایی بالای عصاره هسته انگور در ارتباط با از بین بردن باکتری های مورد بررسی می باشد. در این ارزیابی باکتری های گرم مثبت نسبت به باکتری های گرم منفی حساسیت بیشتری نشان دادند. حداقل غلظت کشندگی عصاره های مختلف با یکدیگر تفاوت معنی داری نداشته و در مورد باکتری های سالمونلاانتریتیدیس، اشرشیاکلی و انتروباکترآئروژنیز 1000 پی پی ام و برای باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس ولیستریا مونوسیتوژنز 500 پی پی ام می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

سالاری، امیر، حبیبی نجفی، محمدباقر، فره وش، رضا، و مرعشی، سیدحسن. (1387). بررسی اثر سیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2 (نیمه دوم))، 71-79. SID. https://sid.ir/paper/143601/fa

Vancouver: کپی

سالاری امیر، حبیبی نجفی محمدباقر، فره وش رضا، مرعشی سیدحسن. بررسی اثر سیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(2 (نیمه دوم)):71-79. Available from: https://sid.ir/paper/143601/fa

IEEE: کپی

امیر سالاری، محمدباقر حبیبی نجفی، رضا فره وش، و سیدحسن مرعشی، “بررسی اثر سیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 71–79، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143601/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button