APA:
کپیسالاری، امیر، حبیبی نجفی، محمدباقر، فره وش، رضا، و مرعشی، سیدحسن. (1387). بررسی اثر سیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(2 (نیمه دوم))، 71-79. SID. https://sid.ir/paper/143601/fa
Vancouver:
کپیسالاری امیر، حبیبی نجفی محمدباقر، فره وش رضا، مرعشی سیدحسن. بررسی اثر سیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(2 (نیمه دوم)):71-79. Available from: https://sid.ir/paper/143601/fa
IEEE:
کپیامیر سالاری، محمدباقر حبیبی نجفی، رضا فره وش، و سیدحسن مرعشی، “بررسی اثر سیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 71–79، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143601/fa