APA:
کپیامیری عقدایی، سیدسهیل، خمیری، مرتضی، و اعلمی، مهران. (1395). امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 49-60. SID. https://sid.ir/paper/143639/fa
Vancouver:
کپیامیری عقدایی سیدسهیل، خمیری مرتضی، اعلمی مهران. امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):49-60. Available from: https://sid.ir/paper/143639/fa
IEEE:
کپیسیدسهیل امیری عقدایی، مرتضی خمیری، و مهران اعلمی، “امکان استفاده از صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 49–60، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143639/fa