مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,125
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,300
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان / نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 79

چکیده

 تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر افزودن نانوذرات رس بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر کیتوزانی صورت پذیرفت. نانوکامپوزیت کیتوزان / رس با افزودن نانوذرات مونت موریلونیت در سه سطح 1, 3 و %wt 5 به ماتریس پلیمری کیتوزان به کمک روش همزدن حلالی تهیه گردید. نحوه پراکنش نانوذرات در بستر پلیمری, ویژگی های سطحی, نحوه تشکیل پیوند, خواص مکانیکی فیلم ها و نفوذپذیری نسبت به بخار آب و درصد جذب رطوبت به ترتیب بوسیله آزمون پراش پرتو ایکس, میکروسکوپ الکترونی روبشی, طیف سنجی مادون قرمز و دستگاه آنالیز خصوصیات مکانیکی مورد مطالعه قرار گرفت. با افزودن نانوذرات به میزان %3 مقاومت کششی فیلم ها حدود%20  افزایش و نفوذپذیری به بخار آب حدود %45 کاهش پیدا کرد. همچنین افزودن نانوذرات تا سطح %3 موجب کاهش درصد جذب آب در نانوکامپوزیت ها به میزان %64 گردید. نتایج آزمون پراش پرتو ایکس و طیف سنجی مادون قرمز اثبات کردند که بهبودهای حاصل شده در خواص فیلم ها در درجه اول بوسیله پراکنش یکنواخت نانوذرات و سپس از طریق واکنش نانوذرات با گروهای هیدروکسیل و آمید زنجیره های کیتوزانی و ایجاد اتصلات عرضی مناسب در شبکه پلیمری ایجاد شده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالهی، مهدی، رضایی، مسعود، و فرزی، غلامعلی. (1390). تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان / نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 71-79. SID. https://sid.ir/paper/143643/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالهی مهدی، رضایی مسعود، فرزی غلامعلی. تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان / نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(1):71-79. Available from: https://sid.ir/paper/143643/fa

    IEEE: کپی

    مهدی عبدالهی، مسعود رضایی، و غلامعلی فرزی، “تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر کیتوزان / نانورس جهت کاربرد در بسته بندی مواد غذایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 71–79، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143643/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button