APA:
کپیرضایی، راحیل، خمیری، مرتضی، کاشانی نژاد، مهدی، و اعلمی، مهران. (1390). بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 42-49. SID. https://sid.ir/paper/143650/fa
Vancouver:
کپیرضایی راحیل، خمیری مرتضی، کاشانی نژاد مهدی، اعلمی مهران. بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(1):42-49. Available from: https://sid.ir/paper/143650/fa
IEEE:
کپیراحیل رضایی، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، و مهران اعلمی، “بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 42–49، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143650/fa