مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,852
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

940
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار

صفحات

 صفحه شروع 42 | صفحه پایان 49

چکیده

 صمغ ها از مهمترین پایدار کننده های مورد استفاده در صنعت بستنی و سایر دسرهای لبنی می باشند. در این پژوهش, اثر افزودن غلظت های مختلف صمغ گوار (0, 0.1, 0.2 و 0.3 درصد) و صمغ عربی (0, 0.1, 0.3 و 0.5 درصد) بر رفتار رئولوژیکی ماست منجمد مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج حاصل نشان داد که هر دو صمغ افزوده شده سبب شدند ماست منجمد رفتار ضعیف شونده با برش از خود نشان دهد. با مقایسه رفتار جریان نمونه ها با مدل های قانون توان, کاسون و هرشل - بالکی مشخص شد اکثر نمونه ها با ضریب همبستگی بالایی از مدل قانون توان تبعیت می کنند. ارزیابی حسی نمونه ها نیز نشان داد که افزودن صمغ ها باعث بهبود نسبی پذیرش کلی آنها نسبت به نمونه شاهد شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، راحیل، خمیری، مرتضی، کاشانی نژاد، مهدی، و اعلمی، مهران. (1390). بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 42-49. SID. https://sid.ir/paper/143650/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی راحیل، خمیری مرتضی، کاشانی نژاد مهدی، اعلمی مهران. بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(1):42-49. Available from: https://sid.ir/paper/143650/fa

    IEEE: کپی

    راحیل رضایی، مرتضی خمیری، مهدی کاشانی نژاد، و مهران اعلمی، “بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 42–49، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143650/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button