APA:
کپیموسوی نسب، مرضیه، و داراب زاده، نازنین. (1389). تولید میکروبی لایزین با استفاده از آب پنیر و ملاس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 100-104. SID. https://sid.ir/paper/143655/fa
Vancouver:
کپیموسوی نسب مرضیه، داراب زاده نازنین. تولید میکروبی لایزین با استفاده از آب پنیر و ملاس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(2):100-104. Available from: https://sid.ir/paper/143655/fa
IEEE:
کپیمرضیه موسوی نسب، و نازنین داراب زاده، “تولید میکروبی لایزین با استفاده از آب پنیر و ملاس،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 100–104، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143655/fa