مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,099
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 75

چکیده

 هدف از این بررسی بهینه سازی تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت جهت تولید قند مایع طبیعی یا عسل نیشکر می باشد. مواد غیرقندی موجود در شربت خام نیشکر شامل: ترکیبات رنگی, پلی ساکاریدها, صمغ ها, پروتئین ها و ... است که راندمان و کیفیت محصول نهایی را تحت تاثیر قرار می دهند و باید از شربت خام نیشکر حذف گردند. ژلاتین یک ماده پروتئینی است که بعنوان کمک شفاف کننده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. آزمایشات نشان داد که برای جدا کردن مواد غیرقندی باقیمانده و ایجاد شفافیت مطلوب در تصفیه بنتونیتی شربت خام نیشکر بهتر است از ژلاتین نوع A استفاده گردد تا در افزایش خالص سازی و تراکم رسوب بنتونیت موثر باشد. در این مطالعه تاثیر شرایط فرآیند تصفیه بنتونیتی همراه با ژلاتین (در پنج سطح 0, 0.02, 0.04, 0.06 و 0.08 gr/l), زمان (درشش سطح 0, 30, 60, 90, 120 و 150 min) و دمای (در شش سطح 25, 40, 55, 70, 85 و 100oC) فرآوری با بنتونیت روی شربت خام نیشکر انجام گرفت. از لحاظ ویژگیهای کیفی آن شامل بریکس, پلاریزاسیون, درجه خلوص, خاکستر, کدورت و رنگ, با نمونه شاهد مورد مقایسه قرار گرفت تا مقدار بهینه مورد نیاز ژلاتین, زمان و دمای فرآوری با بنتونیت برای رسیدن به کیفیت مطلوب مشخص گردند. در پایان, نتایج آزمایش ها0.02 gr/l  ژلاتین, زمان60 min  و دمای 100oC فرآوری با بنتونیت را مناسب ترین شرایط برای خالص سازی شربت خام نیشکر نشان دادند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

آقافرمانی، بیوک، حدادخداپرست، محمدحسین، حصاری، جواد، و رضایی عراقی، عزت اله. (1385). تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین, زمان و دمای فرآوری با بنتونیت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1 (نیمه اول))، 63-75. SID. https://sid.ir/paper/143666/fa

Vancouver: کپی

آقافرمانی بیوک، حدادخداپرست محمدحسین، حصاری جواد، رضایی عراقی عزت اله. تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین, زمان و دمای فرآوری با بنتونیت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(1 (نیمه اول)):63-75. Available from: https://sid.ir/paper/143666/fa

IEEE: کپی

بیوک آقافرمانی، محمدحسین حدادخداپرست، جواد حصاری، و عزت اله رضایی عراقی، “تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین, زمان و دمای فرآوری با بنتونیت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1 (نیمه اول)، pp. 63–75، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143666/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button