مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

804
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

260
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد

صفحات

 صفحه شروع 180 | صفحه پایان 190

چکیده

 در این تحقیق پروتئین های ایزوله سویا با دکستران از طریق واکنش طبیعی مایلارد کانژوگه شد. الگوی الکتروفورز نشان داد کانژوگه های پروتئین پلی ساکارید شکل گرفته اند. اندازه گیری شدت قهوه ای شدن و میزان جذب UV نتایج الکتروفورز را تایید کرد. بررسی خصوصیات عملکردی پروتئین های نشان داد که پایداری حرارتی, حلالیت و خصوصیات امولسیفایری پروتئین های سویا با کانژوگه شدن بهبود یافته است. پایداری نوشیدنی سویای تولید شده با پروتئین های کونژوگه در مقابل فرایند حرارتی و در طول زمان نگهداری در مقایسه با نوشیدنی سویای تهیه شده بر پایه پروتئین های غیرکونژوگه افزایش یافت. در مجموع می توان نتیجه گیری کرد که امکان استفاده از واکنش مایلارد به عنوان راهی برای تهیه کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران با خصوصیات عملکردی و پایداری بهتر وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بوستانی، ساره، موسوی نسب، مرضیه، امین لاری، محمود، نیاکوثری، مهرداد، و مصباحی، غلامرضا. (1396). تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 180-190. SID. https://sid.ir/paper/143678/fa

    Vancouver: کپی

    بوستانی ساره، موسوی نسب مرضیه، امین لاری محمود، نیاکوثری مهرداد، مصباحی غلامرضا. تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):180-190. Available from: https://sid.ir/paper/143678/fa

    IEEE: کپی

    ساره بوستانی، مرضیه موسوی نسب، محمود امین لاری، مهرداد نیاکوثری، و غلامرضا مصباحی، “تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 180–190، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143678/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا