APA:
کپیبوستانی، ساره، موسوی نسب، مرضیه، امین لاری، محمود، نیاکوثری، مهرداد، و مصباحی، غلامرضا. (1396). تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 180-190. SID. https://sid.ir/paper/143678/fa
Vancouver:
کپیبوستانی ساره، موسوی نسب مرضیه، امین لاری محمود، نیاکوثری مهرداد، مصباحی غلامرضا. تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):180-190. Available from: https://sid.ir/paper/143678/fa
IEEE:
کپیساره بوستانی، مرضیه موسوی نسب، محمود امین لاری، مهرداد نیاکوثری، و غلامرضا مصباحی، “تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 180–190، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143678/fa