مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,330
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

804
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

صفحات

 صفحه شروع 138 | صفحه پایان 146

چکیده

 قهوه ای شدن آنزیمی و تشکیل رنگدانه قهوه ای یکی از مشکلات مهم به هنگام خرد کردن قارچ و تهیه پوره قارچ می باشد. در این پژوهش اثر ترکیبات ممانعت کننده قهوه ای شدن آنزیمی نظیر اسید سیتریک, اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر روی رنگ و خصوصیات کف زایی پوره قارچ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که تیمار با محلول های آبی حاوی اسید اسید سیتریک اسید آسکوربیک وسدیم متابی سولفیت در زمان اولیه آزمون تاثیر معنی دار (p<0.05) بر بهبود رنگ اولیه نمونه ها نسبت به نمونه شاهد داشته است. بین مقادیر پارامتر سفیدی, اندیس قهوه ای شدن و تغییرات کلی رنگ در نمونه های تیمارشده با اسید طی زمان تفاوت معنی دار وجود داشت (p<0.05). خصوصیات کف زایی نمونه های آزمون شده با متابی سولفیت تفاوت معنی داری را با نمونه شاهد نشان نداد (p<0.05). بر اساس نتایج بدست آمده تیمار با محلول آبی حاوی 0.5 g/L متابی سولفیت سدیم به مدت 10 دقیقه جهت حفظ رنگ مطلوب و خصوصیات کف زایی پوره قارچ مناسب می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پاسبان، آتنا، محبی، محبت، پورآذرنگ، هاشم، و وریدی، مهدی. (1392). مطالعه اثر اسید سیتریک, اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 138-146. SID. https://sid.ir/paper/143690/fa

    Vancouver: کپی

    پاسبان آتنا، محبی محبت، پورآذرنگ هاشم، وریدی مهدی. مطالعه اثر اسید سیتریک, اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(2):138-146. Available from: https://sid.ir/paper/143690/fa

    IEEE: کپی

    آتنا پاسبان، محبت محبی، هاشم پورآذرنگ، و مهدی وریدی، “مطالعه اثر اسید سیتریک, اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 138–146، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143690/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button