APA:
کپیپاسبان، آتنا، محبی، محبت، پورآذرنگ، هاشم، و وریدی، مهدی. (1392). مطالعه اثر اسید سیتریک, اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 138-146. SID. https://sid.ir/paper/143690/fa
Vancouver:
کپیپاسبان آتنا، محبی محبت، پورآذرنگ هاشم، وریدی مهدی. مطالعه اثر اسید سیتریک, اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(2):138-146. Available from: https://sid.ir/paper/143690/fa
IEEE:
کپیآتنا پاسبان، محبت محبی، هاشم پورآذرنگ، و مهدی وریدی، “مطالعه اثر اسید سیتریک, اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 138–146، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143690/fa