APA:
کپیانصاری فر، الهام، محبی، محبت، شهیدی، فخری، و وریدی، مهدی. (1392). مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 126-137. SID. https://sid.ir/paper/143692/fa
Vancouver:
کپیانصاری فر الهام، محبی محبت، شهیدی فخری، وریدی مهدی. مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(2):126-137. Available from: https://sid.ir/paper/143692/fa
IEEE:
کپیالهام انصاری فر، محبت محبی، فخری شهیدی، و مهدی وریدی، “مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 126–137، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143692/fa