مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

862
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

676
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 181

چکیده

 در تحقیق حاضر خواص فیزیکی (ابعاد, جرم, حجم, چگالی, قطر هندسی, ضریب کرویت و ضریب اصطکاک بر سطوح آهن گالوانیزه و چوب) و برخی خواص مکانیکی بافت گوشت و پوست (مدول الاستیسیته, تنش تسلیم, کرنش تسلیم و چقرمگی) برای خربزه قصری در سه اندازه کوچک, متوسط و بزرگ تعیین شدند. مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن در سطح احتمال 0.05 انجام شد. نتایج نشان داد با افزایش اندازه خربزه قصری چگالی, ضریب کرویت و خواص مکانیکی گوشت کاهش ولی خواص مکانیکی پوست افزایش می یابد. بیشترین مقادیر مدول الاستیسیته, تنش تسلیم و چقرمگی پوست خربزه مربوط به اندازه بزرگ بوده که این مقادیر به ترتیب عبارتند از : 22.4 MPa, 0.93 MPa و 62.18 N.mm. بیشترین مقادیر چگالی, ضریب کرویت, مدول الاستیسیته, تنش تسلیم و چقرمگی گوشت خربزه مربوط به اندازه کوچک بوده و مقادیر آن به ترتیب: 1.11 g.cm-3, 0.624, 156.8 KPa, 21.19 KPa, 31.82 M.mm تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    دروگر، حسن، خجسته پور، مهدی، عمادی، باقر، و سعیدی راد، محمدحسین. (1392). بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 175-181. SID. https://sid.ir/paper/143693/fa

    Vancouver: کپی

    دروگر حسن، خجسته پور مهدی، عمادی باقر، سعیدی راد محمدحسین. بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(2):175-181. Available from: https://sid.ir/paper/143693/fa

    IEEE: کپی

    حسن دروگر، مهدی خجسته پور، باقر عمادی، و محمدحسین سعیدی راد، “بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 175–181، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143693/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button