APA:
کپیسلمان پور، آرزو، قنبرزاده، بابک، صوتی خیابانی، محمود، و جلالی، سیدحسین. (1392). بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر, کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 154-164. SID. https://sid.ir/paper/143694/fa
Vancouver:
کپیسلمان پور آرزو، قنبرزاده بابک، صوتی خیابانی محمود، جلالی سیدحسین. بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر, کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(2):154-164. Available from: https://sid.ir/paper/143694/fa
IEEE:
کپیآرزو سلمان پور، بابک قنبرزاده، محمود صوتی خیابانی، و سیدحسین جلالی، “بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر, کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 154–164، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143694/fa