APA:
کپیشرایعی، پروین، فرهوش، رضا، پورآذرنگ، هاشم، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1392). بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(1)، 10-20. SID. https://sid.ir/paper/143699/fa
Vancouver:
کپیشرایعی پروین، فرهوش رضا، پورآذرنگ هاشم، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(1):10-20. Available from: https://sid.ir/paper/143699/fa
IEEE:
کپیپروین شرایعی، رضا فرهوش، هاشم پورآذرنگ، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 10–20، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143699/fa