APA:
کپیآقابابایی، عبدالحسین، و کسائی، محمدرضا. (1392). مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(1)، 68-80. SID. https://sid.ir/paper/143700/fa
Vancouver:
کپیآقابابایی عبدالحسین، کسائی محمدرضا. مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(1):68-80. Available from: https://sid.ir/paper/143700/fa
IEEE:
کپیعبدالحسین آقابابایی، و محمدرضا کسائی، “مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 68–80، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143700/fa