APA:
کپیرئیسی، فاطمه، حجت الاسلامی، محمد، رضوی، سیدهادی، بهمن، مهدی، و شریعتی، محمدعلی. (1392). بررسی ویژگی های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره سبوس برنج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(1)، 50-60. SID. https://sid.ir/paper/143701/fa
Vancouver:
کپیرئیسی فاطمه، حجت الاسلامی محمد، رضوی سیدهادی، بهمن مهدی، شریعتی محمدعلی. بررسی ویژگی های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره سبوس برنج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(1):50-60. Available from: https://sid.ir/paper/143701/fa
IEEE:
کپیفاطمه رئیسی، محمد حجت الاسلامی، سیدهادی رضوی، مهدی بهمن، و محمدعلی شریعتی، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره سبوس برنج،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 50–60، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143701/fa