مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

9,943
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 17

چکیده

 بررسی ها نشان داده است که استفاده از خاک رس طبیعی که در تولید سنتی شیره انگور بکار گرفته می شود موجب ورود مقادیر قابل توجهی از امـلاح به محصول نهایی می گردد که در دراز مدت می تواند برای مصرف کننده مضر باشد. به منظور اصلاح روش تولید و حذف خاک از فرایند تولید سنتی, از بنتونیت به عنوان ماده کمک شفاف کننده استفاده گردید. به منظور بهینه کردن فرایند شفاف سازی آزمایشاتی با متغیر های بنتونیت در دو سطح (1 و 2 گرم در لیتر), دمای اولیه در سه سطح (25, 50 و 80 درجه سانتیگراد) و روش صاف کردن در دو سطح (با پیش گرم کردن تا دمای 65 درجه سانتیگراد و بدون پیش گرم کردن) انجام گرفت. نتایج آزمایشات نشان می دهد شرایط مناسب جهت شفاف سازی آب انگور با بنتونیت در یک محیط خانگی دمای محیط, ژل بنتونیت معادل 1 گرم بنتونیت به ازای هر لیتر آب انگور, زمان 3 ساعت, گرم کردن نمونه تا دمای حدود 65 درجه سانتیگراد قبل از صاف کردن و در نهایت استفاده از صافی مناسب می باشد. کیفیت پارچه صافی از فاکتورهای مهم فرایند محسوب شده و روی نتیجه کار بسیار تاثیرگذار است. پس از مرحله شفاف سازی بایستی نسبت به کاهش اسیدیته آن هم اقدام نمود که برای این منظور اضافه کردن یک ماده قلیایی خوراکی مانند کربنات سدیم توصیه می شود. pH مناسب محصول نهایی 4.2-4.5 است و با توجه به تغلیظ آب انگور اولیه که منجر به افت pH محصول می شود pH آب انگور را باید به 4.7 تا 5 افزایش داد. برای به دست آوردن مقدار دقیق کربنات سدیم لازم بایستی راه آزمون و خطا را پیمود ولی مقدار 1.5 گرم کربنات به ازای هر لیتر آب انگور را به عنوان پایه می توان در نظر گرفت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احتشامی معین آبادی، محمدجواد، حدادخداپرست، محمدحسین، و حبیبی نجفی، محمدباقر. (1384). اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1 (نیمه اول))، 11-17. SID. https://sid.ir/paper/143707/fa

    Vancouver: کپی

    احتشامی معین آبادی محمدجواد، حدادخداپرست محمدحسین، حبیبی نجفی محمدباقر. اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(1 (نیمه اول)):11-17. Available from: https://sid.ir/paper/143707/fa

    IEEE: کپی

    محمدجواد احتشامی معین آبادی، محمدحسین حدادخداپرست، و محمدباقر حبیبی نجفی، “اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1 (نیمه اول)، pp. 11–17، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143707/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button