APA:
کپیعمادزاده، بهاره، وریدی، محمدجواد، و نصیری محلاتی، مهدی. (1390). بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 164-171. SID. https://sid.ir/paper/143713/fa
Vancouver:
کپیعمادزاده بهاره، وریدی محمدجواد، نصیری محلاتی مهدی. بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):164-171. Available from: https://sid.ir/paper/143713/fa
IEEE:
کپیبهاره عمادزاده، محمدجواد وریدی، و مهدی نصیری محلاتی، “بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوسفند در ساعات مختلف پس از کشتار،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 164–171، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143713/fa