APA:
کپیطالعی، اسری، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، جعفری، سیدمهدی، و اعلمی، مهران. (1390). تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 99-107. SID. https://sid.ir/paper/143715/fa
Vancouver:
کپیطالعی اسری، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، جعفری سیدمهدی، اعلمی مهران. تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):99-107. Available from: https://sid.ir/paper/143715/fa
IEEE:
کپیاسری طالعی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سیدمهدی جعفری، و مهران اعلمی، “تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 99–107، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143715/fa