APA:
کپیمرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، و معین فر، مرضیه. (1394). ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 140-151. SID. https://sid.ir/paper/143723/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، معین فر مرضیه. ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(2):140-151. Available from: https://sid.ir/paper/143723/fa
IEEE:
کپیسیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، و مرضیه معین فر، “ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 140–151، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143723/fa