مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

997
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

830
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO) جهت بسته بندی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 199

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاروی آهنگر، الهام، عباس پورفرد، محمدحسین، شاه طهماسبی، ناصر، و خجسته پور، مهدی. (1394). سنتز و مطالعه خواص ساختاری, فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO) جهت بسته بندی مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(2)، 191-199. SID. https://sid.ir/paper/143725/fa

    Vancouver: کپی

    قاروی آهنگر الهام، عباس پورفرد محمدحسین، شاه طهماسبی ناصر، خجسته پور مهدی. سنتز و مطالعه خواص ساختاری, فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO) جهت بسته بندی مواد غذایی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(2):191-199. Available from: https://sid.ir/paper/143725/fa

    IEEE: کپی

    الهام قاروی آهنگر، محمدحسین عباس پورفرد، ناصر شاه طهماسبی، و مهدی خجسته پور، “سنتز و مطالعه خواص ساختاری, فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO) جهت بسته بندی مواد غذایی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 2، pp. 191–199، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143725/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button